Bemutatjuk új kolléganőnket – Al-Absi Leilát

2019 október 27.
Novembertől már hivatalosan is X-SIGHT csapattag leszel, gratulálok!

Amikor eldöntötted, hogy szeretnél velünk dolgozni és eljöttél a kiválasztásra, milyen gondolataid voltak, hogy érezted magad?
Kicsit úgy éreztem magam, mint ha napjaink egyik ismert tehetségkutatójában lettem volna…több körös kiválasztáson mentünk keresztül, minden „fordulóban” egyre kevesebben voltunk, és végig bizonyítanom kellett a szakmai rátermettségemet, hogy meg van bennem az X
De a viccet félre téve nagyon izgatott voltam, mert azt gondoltam, hogy maga az X-SIGHT és ez a feladatkör olyan lehetőségeket kínál, amire már régóta vártam. Egy összetartó csapatban, olyan kihívásokkal teli feladatokon dolgozni, ami próbára teszi a képességeimet így az lehet a munkám, amit tényleg szeretek.
Szerinted ez az új környezet, új kollégákkal nagy kihívás lesz a számodra?
Bizonyos szempontból igen, bizonyos szempontból pedig nem.
Egyrészt nem lesz könnyű, mert minden szervezetnek megvan a maga kultúrája és a benne dolgozó emberek személyisége, ebbe a beleilleszkedés mindig kihívás. De azt gondolom, hogy egy olyan csapatba érkezek, ahol az értékrend, a célok egyeznek az enyémmel és ezeket én is teljes mértékben fogom tudni képviselni.
Már tudjuk, hogy a felkészülésed alatt Gasztonyi Gergely kollégánk lesz a mentorod. Hogy sejted, mik azok a legfontosabb dolgok, amiben Gergő szakértelmére mindenképp számítasz?
Szerintem Gergő jelenléte nélkülözhetetlen a csapatban, hiszen olyan innovatív energiái, tudatos működése és kiváló képességei vannak, amelyek miatt én őt egy kulcsembernek tartom az X-Teamben.
Amit kiemelnék az a tudatosság, a stratégiai gondolkodás és a profi sales.
Mit csinálsz szívesen szabadidődben?
Nagyon szívesen járok improvizációs kurzusokra. Ezzel fejlesztve az aktív jelenlét, figyelem képességét.
Hiszek a minőségi időtöltésben, ezért a számomra fontos emberekkel, mint a család, a barátok szeretek kiállításokra, koncertekre vagy akár szakmai fórumokra járni.
Milyen fontosabb terveid vannak a jövőre nézve?
Az a célom, hogy minél hamarabb megtaláljam azt a feladat és szerepkört, aminek itt a védnöke lehetek.
Jelenleg a coaching területén érzem azt, hogy olyan ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezem, ami a csapat számára plusz hozzáadott érték lesz.
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0